ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΑΙΤΙΕΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΑΙΤΙΕΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με τον ερχομό του, αναδύονται στην επιφάνεια οι σκέψεις και οι ανησυχίες μας, για την εικόνα του σώματός μας και τις εμφανίσεις μας στις παραλίες. Στην κορυφή των προβληματισμών μας και όχι αδίκως, βρίσκεται το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Ένα πρόβλημα που απασχολεί 9 στις 10 γυναίκες και το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν κατανοήσουμε τη φύση του αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε από μεριάς μας!
Η κυτταρίτιδα δεν αποτελεί δυσάρεστο προνόμιο αποκλειστικά και μόνο του γυναικείου φύλου. Και οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα κυτταρίτιδας αλλά λόγω των φυσικών χαρακτηριστικών του δέρματός τους (πιο παχύ δέρμα) αλλά και της φυσιολογίας του οργανισμού τους, αναφορικά με τις περιοχές που αποθηκεύουν το λίπος (κυρίως κοιλιά), το πρόβλημα δεν γίνεται ευκόλως αντιληπτό. Αντιθέτως, στις γυναίκες το λίπος τείνει να συγκεντρώνεται στους γλουτούς, τα πόδια και τα χέρια. Προσθέστε σε αυτό, τον παράγοντα των ορμονών αλλά και μία σειρά πολλών άλλων παραμέτρων στις οποίες θα αναφερθούμε παρακάτω και έχετε την απάντηση για τους λόγους που η κυτταρίτιδα αποτελεί ίσως το κορυφαίο αισθητικό πρόβλημα για την πλειονότητα των γυναικών.
Τι κάνουμε λοιπόν για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα; Ακολουθούμε τις παρακάτω 4 βασικές συμβουλές!
1.το νερό είναι φίλος
2.Διατροφή και σκέψη
3.Αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας μέσα από ειδικές θεραπείες στον επαγγελματικό χώρο μας.πχ Μεσσοθεραπεία,λεμφική αποστράγγιση,ενδοδερμία,cavitation κτλ.
4.Σωστή επιλογή κατάλληλων προιόντων

Χωρίς σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.