ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟ VOTRE BEAUTE – “LED ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ FOTOMASK”

ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟ VOTRE BEAUTE – “LED ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ FOTOMASK”

LED ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ FOTOMASK

Η 100% Ασφαλής, Μη Επεμβατική Μέθοδος με αναγεννητική, αντιγηραντική, επουλωτική και αντιβακτηριδιακή δράση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η φωτοθεραπεία ή φωτοδιεγερτική θεραπεία είναι 100% ασφαλής, μη επεμβατική διαδικασία η οποία στις κατάλληλες συχνότητες φωτός ενεργοποιεί τους φωτουποδοχείς των κυττάρων και ενισχύει την αναγέννηση των δερματικών ιστών, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και άλλων πρωτεϊνών τους δέρματος που λειτουργούν ως δομικό υλικό.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η LED φωτοθεραπεία προσώπου απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, πλήρως ασφαλής, απόλυτα ανώδυνη και αποτελεσματική από την 1η συνεδρία. Η LED φωτοθεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπου δέρματος, δεν έχει καμία γνωστή παρενέργεια ή πόνο και δεν απαιτεί καμία φροντίδα μετά.

ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ

Φωτοδυναμικές θεραπείες μπορούν να εφαρμοστούν κύρια στο πρόσωπο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η θεραπεία με κόκκινο φως, διεγείρει τους ινοβλάστες και αναστέλλει τη δράση της κολλαγενάσης (το υπεύθυνο ένζυμο για την καταστροφή του κολλαγόνου όσο μεγαλώνουμε). Έτσι με την ακτινοβόληση κόκκινου φωτός έχουμε αύξηση των κυτταρικών λειτουργιών του δέρματος, επιτάχυνση της επούλωσης, πάχυνση και ανακατανομή των ινών και αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Επίσης επιτυγχάνουμε την επιτάχυνση της διαδικασία κυτταρικής επούλωσης.

ΜΠΛΕ ΦΩΣ – ΑΠΟΔΟΙΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η θεραπεία με μπλε φως βοηθά στην καταπολέμηση του προπιονικού βακτηριδίου (P Acnes) και έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Η Fotomask με μήκος κύματος μπλε φωτός είναι ιδανική για αντιφλεγμονώδεις και αποιδηματικές θεραπείες.

ΜΩΒ ΦΩΣ – ΑΝΑΓΓΕΝΗΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ, ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ

Χωρίς σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.