Σχετικά με εμάς

Σας καλοσωρίζουμε στο Κέντρο Υψηλής Αισθητικής Votre Beaute. Το κέντρο μας αποτελείται από νέους συνεργάτες και δυναμικούς ανθρώπους γεμάτους ενθουσιασμό και θέληση, έτοιμους να προσφέρουν το καλύτερο! Ο μοναδικός στόχος μας είναι η διαρκή προσφορά στην υπηρεσία της ομορφιάς, έτσι ώστε να νιώθουμε μοναδικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας μέσα από τις προσιτές και σταθερές τιμές μας, το ειδικό Happy Day Ομορφιάς καθώς και την υψηλή ποιότητα των παροχών μας.

H Παρή Ρέππου είναι  η υπεύθυνη του Κεντρου και διπλωματούχος αισθητικός στο χώρο τη υγείας και ομορφιάς εδώ και 29 χρόνια. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία εμπλουτίζεται όλα αυτά τα χρόνια με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων τόσο στην εξέλιξη της τεχνολογίας όσο και στην κοσμητική ανανέωση των ειδικών θεραπειών.

Η καριέρα της ιδιοκτήτριας

Ακολούθησε ειδικά σεμινάρια στη Γαλλία με θέμα «Η Γεροντολογία στην υπηρεσία της αισθητικής» από τον dr. Albert Laporte, καθώς και συνεχή επιμόρφωση για τις τελευταίες εξελίξεις της μεσοθεραπείας και των ειδικών medical κοκτέηλ.

ΠΑΡΗ ΡΕΠΠΟΥ VOTRE BEAUTE ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΟΛΟΣ

Παρή Ρέππου

Το αμείωτο ενδιαφέρον και η αγάπη της για την Αισθητική και τον άνθρωπο εξελισσόταν μέσα από Σεμινάρια Αισθητικής για εξειδίκευση στην ενδοδερμική κυτταροθεραπεία, καθώς και παρακολούθηση σε πανελλήνια συνέδρια κοσμητολογίας. Η προσπάθεια της να ενημερώνει σύγχρονα και με ειλικρίνεια το κοινό του Βόλου σε ότι αφορούσε την ομορφιά, αποτελεί η συμμετοχή της  σε 3 συνεχείς εκθέσεις του επιχειρηματικού πανοράματος στο Νομό Μαγνησίας με κύριο θέμα την εξέλιξη της ομορφιάς.

Διετέλεσε κατά τα ετη 2000-2009 υπεύθυνη στη Τριμελή Επιτροπή Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ Ειδικότητας Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικης.

Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε) καθώς και μέλος στην Ένωση Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας (Ε.Δ.Ε.Α.Θ).

Από το 2013-2015 συνεργάστηκε με το ASTRA TV στη Θεσσαλία ως επιστημονικός συνεργάτης με παρουσίαση θεμάτων που αφορούν την υγεία και την ομορφιά με επιτυχία που φάνηκε από την ανταπόκριση των πολιτών του Νομού Μαγνησίας.

Η Δραστηριότητά της επεκτείνεται και σε θέματα που αφορούν τον Βόλο καθώς και την βελτίωση της ζωής των επιχειρηματιών. Έτσι ήταν εκλεγμένο μέλος στο Επιμελητήριο Μαγνησίας από το 2000-2011.

Η αγάπη για τον άνθρωπο σχετίζεται και με παράλληλη επιμόρφωση σε θέματα ψυχολογίας «Συστημική Προσέγγιση» και Κυκλικότητας.

Το όραμα μας είναι η διατήρηση της ομορφιάς μας και η προσπάθεια μας να νιώθουμε μοναδικοί γιατί είμαστε!!

Γιατί να επιλέξετε το Votre Beaute

 • Παρακολουθούμε όλα τα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να φέρνουμε τις καλύτερες και πιο προχωρημένες θεραπείες.
 • Η υπεύθυνη και ιδιοκτήτρια του κέντρου είναι αισθητικός πτυχιούχος ΤΕΙ με 23 χρόνια εμπειρία στο χώρο.
 • Παρέχουμε εξατομικευμένες θεραπείες έτσι ώστε τα αποτελέσματα να δικαιώνουν την επιλογή σας.
 • Συνεργαζόμαστε μαζί σας και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με:
  • Καλύτερη ποιότητα
  • Μικρή χρονική διάρκεια
  • Το καλύτερο δυνατό κόστος
 • Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
 • Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους καλλυντικών
 • Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα προσφέροντας εγγύηση ασφάλειας, υγιεινής και κυρίως αποτελέσματος

Γιατί μας αρέσει… να αρέσετε!

Τι έχουν πει για το Votre Beaute...