Καλλυντικά

Μεγάλη σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος θα βρείτε στο χώρο μας! Το Votre Beaute φροντίζει πάντα για την σωστή περιποίηση του προσώπου σας από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση μέχρι την απολέπιση και την αντιγήρανση.

Τα δε προϊόντα σώματος του Votre Beaute εστιάζουν στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, το χαλαρό δέρμα και άλλες δερματικές σωματικές αλλοιώσεις. Οι εταιρίες με τις οποίες  συνεργαζόμαστε είναι παγκοσμίως γνωστές στο χώρο της ομορφιάς .

Στο χώρο μας θα βρείτε και προϊόντα αντρικής περιποίησης, καθώς και συμπληρώματα διατροφής για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού σας και την γρηγορότερη απώλεια βάρους.

Gernetic International

Η Bioger και η σειρά Gernetic International, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων προϊόντων ομορφιάς για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα. Τα προϊόντα της Bioger, διατίθενται αποκλειστικά από διακεκριμένα κέντρα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα.

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα και το περιττό πάχος… με την θαλάσσια σειρά της GERnetic

Τα προϊόντα Gernetic International της Bioger κατέχουν ηγετική θέση στον κλάδο καλλωπισμού έχοντας εδραιωθεί στη συνείδηση των επαγγελματιών αισθητικών και των πελατών τους. Τα προϊόντα GERnetic International της Bioger, αποτέλεσμα ολοκληρωμένης μελέτης στα κύτταρα των στοιβάδων του δέρματος,, έχουν στη βάση τους φυτά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, πρωτεΐνες και εξευγενισμένα έλαια, στοιχεία 100% φυσικά που εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα και εξαλείφουν κάθε κίνδυνο αλλεργίας.

Vagheggi

Υπάρχει ένας κόσμος μέσα σε ένα όνειρο!

Η Vagheggi επαναφέρει την παράδοση των φυσικών καλλυντικών με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες εργαστηρίου και έρευνας, δημιουργώντας «μοναδικά» προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, που βασίζονται σε σχολαστική επιλογή των στοιχείων και των ιδιοτήτων από τον κόσμο της φύσης.

IFT CA: Σειρά με βιταμίνη C. Προληπτική αντιγήρανση για άτονα, θαμπά δέρματα ή δέρματα που χρειάζονται ενεργοποιήση!

Juliette Αrmand

Παρέχουν προσωπική εξατομικευμένη σύνθεση σε κάθε γυναίκα, εξαιρετική ποιότητα, αυστηρά πρωτόκολλα εφαρμογής  με υψηλό καθορισμένο αποτέλεσμα.

dr.Rimpler

Ιδρύθηκε το 1986 και υπόσχεται ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα δέρματος με ταυτόχρονη χρήση εξαιρετικών φυσικών α’ υλών προερχόμενων από όλα τα μέρη του κόσμου.

Sandine Zartaux

Η εταιρία που έκανε την αρχή στην νέα εποχή των επαγγελματικών καλλυντικών. Άμεσα, ορατά και εγγυημένα αποτελέσματα. Εμπλουτισμένα με χρυσό 24Κ, γάλα γαϊδούρας κ.α προσφέρουν σε κάθε πρόβλημα ειδικευμένη λύση.

test

Medik8 

Η Medik8  έχει δημιουργηθεί, από μία ομάδα βιοχημικών και φαρμακοποιών, στα ιδιόκτητα ερευνητικά εργαστήρια βιοτεχνολογίας στο Λονδίνο.

Τα προϊόντα της Medik8 είναι ειδικά σχεδιασμένα για να στοχεύουν στη  γήρανση του δέρματος, την ακμή, την ερυθρότητα, τη μελάγχρωση, τη ξηρότητα,καθώς και τους μαύρους κύκλους.

Επώνυμα καλλυντικά

Επιδοτούμε τις αγορές σας!!! Κερδίστε από τις αγορές σας!!! Ρωτήστε μας…

Και μην ξεχνάτε κάθε Τρίτη Happy Day με ειδικές εκπτώσεις!