Αντιοξειδωτικά

Αντιοξειδωτικά

Ενισχύουμε το δέρμα με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Για ένα φρέσκο και νεανικό δέρμα χρειαζόμαστε ένα πλήθος στοιχείων που θα θρέψουν το δέρμα από μέσα και θα το κάνουν ισχυρό. Με ένα μηχάνημα υπέρηχων, θα εισάγουμε πρώτες ύλες από βιταμίνες C – E – A και νέες ύλες που θα πάνε στο κέντρο των μελανοκυττάρων και θα δώσουν το μήνυμα να σταματήσει η παραγωγή.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ρυθμού ανανέωσης των κυττάρων. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και η θαμπάδα εξαφανίζεται. Με την επανάληψη διορθώνουμε τον τρόπο ανάπτυξης των κυττάρων και δίνουμε μια λεία υφή στην επιδερμίδα.

Η θεραπεία με αντιοξειδωτικά για τις πανάδες μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Αυτό σημαίνει πως εκτός από τις πανάδες μπορεί να αντιμετωπίσει και προβλήματα όπως ενυδάτωσης και μικρών ρυτίδων.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Η πιο ήπια και καθόλου επιθετική μέθοδος για την αντιμετώπιση των πανάδων. Δυναμώνει το δέρμα απέναντι στον ήλιο, και κρατάει σε καλά επίπεδα την υγρασία του προσώπου. Προτείνεται ακόμα και το καλοκαίρι. Έχει πολύ καλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θα προστατέψει το δέρμα από την γήρανση και τις πανάδες. Είναι απόλυτα απαραίτητη για τον οργανισμό, αλλά δεν έχει δυνατότητα συγκέντρωσης και συνεπώς απαιτείται καθημερινή λήψη.