Λασποθεραπεία

Λασποθεραπεία

Όλο και περισσότεροι δοκιμάζουν τη θεραπεία της λάσπης, ως το σύγχρονο «φάρμακο», που όχι μόνο βοηθά στους πόνους του σώματος, αλλά προσφέρει και νεότητα στο δέρμα. Η λασποθεραπεία σαν αίσθηση είναι υπέροχη. Ένας συνδυασμός μασάζ, scrub, τύλιγμα, και όλα αυτά με μια εναλλαγή διαφόρων προϊόντων λάσπης πάνω μας για μια πλήρη περιποίηση.

Διάρκεια: 1 ώρα

Η διαδικασία της λασποθεραπείας

Η λάσπη έχει τη δυνατότητα να ενυδατώνει και να δίνει θρεπτικά συστατικά το σώμα σας, ενώ παράλληλα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Ειδικότερα, αφού καθαριστεί το σώμα, η λάσπη απλώνεται και τυλίγεται πάνω σας, με αποτέλεσμα όλα τα ευεργετικά στοιχεία να διαπερνούν τους πόρους του δέρματος. Στο τέλος, απλώνεται βούτυρο σώματος, με λάδι ελιάς, καρύδας, αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και νερό από τη Νεκρά Θάλασσα, το οποίο είναι ειδικό για την αντισηψία και την υπεραιμία.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της λάσπης στο σώμα 

services-laspotherapeia2Πρόκειται για λάσπη ηφαιστειογενούς προέλευσης που προέρχεται από περιοχή υψηλής θερμικής δραστηριότητας με αποτοξινωτική δράση στο σώμα συνδιαζόμενο και με άλλες θεραπειες.

Εκτός από την ευεξία και τη χαλάρωση ολόκληρου του σώματος, η λασποθεραπεία  καταπραΰνει φλεγμονές, καθώς η λάσπη περιέχει άργιλο, ασβέστιο, θείο και ψευδάργυρο. Πολλοί όμως, την προτιμούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες, ακριβώς επειδή αποβάλλει τις τοξίνες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιπλέον, η λάσπη έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει τη λιπαρότητα, φέρνοντας την ισορροπία στο δέρμα. Αν το δέρμα είναι λιπαρό, η λάσπη αφήνεται περισσότερη ώρα, ενώ αν είναι αφυδατωμένο, προσφέρει ενυδάτωση μέσα σε μόλις 15 λεπτά. Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από ένα δέρμα μεταξένιο, λαμπερό και καθαρό! Τα στοιχεία της είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα που μπορούν μετά από μερικές συνεδρίες να «χτίσουν» πιο υγιείς ιστούς στο σώμα μας.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο Votre Beaute και κάνετε ένα βήμα μπροστά… στην αναγέννηση!