Μεσοθεραπεία Σώματος

Μεσοθεραπεία Σώματος

Αποτελεσματική τεχνική και όχι απλά μια ακόμα μη επεμβατική μέθοδος. Ξεκινώντας το 1952 με την εφαρμογή της από τον γιατρό M.Pistor στην χώρα της ομορφιάς και της μόδας, την Γαλλία, η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική ενέσιμης έγχυσης μικροουσιών όπως βιταμινών, μετάλλων και ομοιοπαθητικών στοιχείων στο μεσόδερμα.

Έτσι λοιπόν δεν περιορίζεται μόνο στην χρήση υαλουρονικού οξέος, αλλά σχετίζεται επιπλέον με την έγχυση και άλλων ουσιών, που κάνουν το δέρμα σαφώςsoma-mesotherapeia πιο σφριγηλό και κατά γενική ομολογία νεότερο. Οι εφαρμογές της τόσο  στην ριζική ανανέωση δέρματος και λαιμού, στην εντοπισμένη μείωση του λίπους, αλλά και στο επαναχτίσιμο της γραμμής του σώματος είναι κατά κύρια ομολογία μοναδική.

Οι εγχύσεις στην Μεσοθεραπεία δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένα σημεία ή μικρές περιοχές, αλλά επεκτείνονται και σε ακόμα μεγαλύτερες. Γι αυτό και υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην Μεσοθεραπεία προσώπου και αυτή του σώματος. Η πρώτη στοχεύει στην επαναφορά του προσώπου από τις ρυτίδες ενώ η δεύτερη μειώνει κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Η μεσοθεραπεία στο σώμα βοηθάει στη διάλυση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας. Ήπιες φαρμακευτικές ουσίες, ένζυμα, αλλά και παράγωγα σιδήρου, έρχονται στο προσκήνιο δίνοντας μας αποτελέσματα άμεσα που θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τεχνική.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες εφαρμογές. Η κυτταρίτιδα θεωρείται παθολογική κατάσταση και χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας.