Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς μικροποσοτήτων δραστικών ουσιών. Στην παραδοσιακή μεσοθεραπεία η έγχυση ουσιών πραγματοποιείται με μικρο-ενέσεις στο χόριο και τη χρήση πολύ λεπτών βελονών. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας.

Διάρκεια: 1 ώρα & 30 λεπτά

Αποτελεσματική τεχνική και όχι απλά μια ακόμα μη επεμβατική μέθοδος

Ξεκινώντας το 1952 με την εφαρμογή της από τον γιατρό M.Pistor στην χώρα της ομορφιάς και της μόδας, την Γαλλία, η Μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική ενέσιμης έγχυσης μικροουσιών όπως βιταμινών, μετάλλων και ομοιοπαθητικών στοιχείων στο μεσόδερμα.

Έτσι λοιπόν δεν περιορίζεται μόνο στην χρήση υαλουρονικού οξέος, αλλά σχετίζεται επιπλέον με την έγχυση και άλλων ουσιών, που κάνουν το δέρμα σαφώς πιο σφριγηλό και κατά γενική ομολογία νεότερο. Οι εφαρμογές της τόσο  στην ριζική ανανέωση δέρματος και λαιμού, στην εντοπισμένη μείωση του λίπους, αλλά και στο επαναχτίσιμο της γραμμής του σώματος είναι κατά κύρια ομολογία μοναδική.

Οι εγχύσεις στην Μεσοθεραπεία δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένα σημεία ή μικρές περιοχές, αλλά επεκτείνονται και σε ακόμα μεγαλύτερες. Γι αυτό και υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην Μεσοθεραπεία προσώπου και αυτή του σώματος. Η πρώτη στοχεύει στην επαναφορά του προσώπου από τις ρυτίδες ενώ η δεύτερη μειώνει κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Τι επιτυγχάνει η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία;

proswpo-mesotherapeiaΣτο πρόσωπο η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος, γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανόρθωση βελτιώνοντας παράλληλα το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος του προσώπου. Επιπλέον βοηθάει στην μείωση ρυτίδων και κηλίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης.

Πως εξασφαλίζει η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία τα επιθυμητά αποτελέσματα;

Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην προς θεραπεία περιοχή, η οποία ταυτόχρονα ψύχεται μέσω της κεφαλής του μηχανήματος. Ο  Αισθητικός  χρησιμοποιεί συνδυασμό υαλουρονικού οξέος με κοκτέιλ βιταμινών.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του συνδετικού που γεμίζει τα κενά κολλαγόνου και ελαστίνης και επειδή συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.

Η βιταμίνη C (γνωστή και ως ασκορβικό οξύ) ενισχύει την ανάπλαση της υδρολιπιδικής μεμβράνης, αναστέλλει το σχηματισμό μελανίνης και επιπλέον λειτουργεί ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας.

Η βιταμίνη Α ρυθμίζει την αύξηση των επιδερμικών κυττάρων, βοηθά  στην επούλωση του δέρματος και δρα ως αντιγηραντικός παράγοντας.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο Votre Beaute και κάνετε ένα βήμα μπροστά… στην αναγέννηση!