Περιποίηση Άκρων

Περιποίηση Άκρων

Φροντίστε τον εαυτό σας από την….κορυφή ως τα νύχια…. Απολέπιση, massage, μάσκα ενυδάτωσης!

Spa Χέρια – Πόδια

Τα χέρια μας έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ομορφιά. Τα πόδια μας μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτή. Τα άκρα μας ταλαιπωρούνται κάθε μέρα, τα χέρια ξηραίνονται από τις καιρικές συνθήκες, από τις δουλειές. Τα πόδια, ειδικότερα οι φτέρνες, γίνονται άγρια και σκληρά, παρουσιάζουν κάλους, μας πονάνε. Για λόγους πρόληψης λοιπόν, χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και φροντίδας. Περιποίηση και ομορφιά των χεριών και των ποδιών. Μασάζ των άκρων των χεριών και των ποδιών.

Spa για τα άκρα

Αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα χρησιμοποιώντας μια μάσκα για βαθιά ενυδάτωση και κάνοντας χαλαρωτικό μασάζ το δέρμα τεντώνει, το χρώμα γίνεται ροδαλό, το άγγιγμα βελούδινο.

Ενυδατική Θεραπεία Χεριών

Θεραπεία που αντιμετωπίζει την αφυδάτωση και ανανεώνει το δέρμα των χεριών ώστε να είναι περιποιημένα και υγιή. Η θεραπεία σας ξεκινάει με μια προσωπική συνάντηση με την αισθητικό σας, μαζί θα σχεδιάσετε την ενυδάτωση χεριών που σας ταιριάζει. Τα φυσικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα δώσουν τροφή και ενυδάτωση στα χέρια σας ,με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Aloe vera και  αιθέρια έλαια θα σας δώσουν πιο εξαίσια αίσθηση.