Σταφυλοθεραπεία

Σταφυλοθεραπεία

Το σταφύλι είναι μιά οφέλιμη τροφή του ανθρώπου και πολύ δίκαια λέγεται βασιλιάς των φρούτων,γιατί είναι η πιο πλούσια σε βιταμίνες και οργανικά άλατα που χρειάζεται το σώμα από κάθε άλλο είδος τροφής. Τα αμέτρητα κύτταρα που αποτελούν τον οργανισμό προμηθεύονται τα θρεπτικότερα συστατικά από τα σταφύλια που τ’ανανεώνουν και τα αναζωογονούν σύντομα.

Τα καινούρια δε κύτταρα που με την εναλλαγή της ύλης αντικαθιστούν τα γηρασμένα και φθαρμένα,αποκτούν νέα ζωτικότητα, ελαστικότητα κι ανανέωση και επομένως οι ίνες και οι ιστοί απαλάσσονται από την τραχύτητα, οι αρτηρίες και τα νεύρα ελευθερώνονται από τη σκλήρωση. Οι μυς ξανα-αποκτούν την ευλυγισία τους-με δυο λόγια το σώμα και το πρόσωπο πραγματικά ξανανιώνουν.

services-stafyllotherapeia2Το πολύτιμο νερό που περιέχουν είναι αποτελεσματικό “φάρμακο” κατά των τοξινών του οργανισμού. Περιέχουν πολλές βιταμίνες και κάλιο,είναι πλούσια σε πολυφαινόλες,ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Καταπολεμά την κατακράτηση υγρών αυξάνοντας την διούρηση και αποβάλλοντας τις τοξίνες.

Τα κόκκινα σταφύλια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν τα λεπτά και ευαίσθητα δέρματα. Στα σταφύλια περιέχεται το ταρταρικό οξύ(α-υδροξύ) με αναπλαστικές (επανορθωτικές) και ενυδατικές ιδιότητες, βοηθώντας στην λείανση της επιδερμίδας. Επίσης περιέχονται πολυφαινόλες, ουσίες για την πρόληψη της γήρανσης. Οι σπόροι των σταφυλιών περιέχουν οξέα πλούσια σε βασικές ουσίες και ιδιαίτερα λινολεικό οξύ με ενυδατική και θρεπτική δράση. Συνοπτικά η σταφυλοθεραπεία δέρματος είναι μιά μέθοδος αποτοξίνωσης του δέρματος  με ισχυρή ενυδατική και αντιγηραντική δράση, διαρκεί δε περίπου 1 ώρα. Η μάσκα με σταφύλι που περιλαμβάνεται σ΄αυτήν την κούρα,προσδίδει λάμψη και αναζωογόνηση δέρματος!

Επωφεληθείτε λοιπόν από τις πολύτιμες ουσίες των σταφυλιών και απολαύστε μια σταφυλοθεραπεία προσώπου ή σώματος στην αισθητικό σας, όλες τις εποχές του χρόνου.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο Votre Beaute και κάνετε ένα βήμα μπροστά… στην αναγέννηση!