Θεραπεία με Χρυσό

Θεραπεία με Χρυσό

Απολαύστε μία ολοκληρωμένη θεραπεία πραγματικής αναγέννησης του προσώπου στο εξειδικευμένο VOTRE BEAUTE. Ζήστε μία πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Απολαύστε μια περιποίηση προσώπου για άμεση λάμψη και ενυδάτωση. Μια θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου με χρυσό και μετάξι για μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στο πρόσωπο σας. Γίνεται χρήση ειδικής ενυδατικής κρέμας με εκχυλίσματα λωτού, για ασύγκριτη λάμψη και φωτεινότητα, ευεργετικού Serum που περιέχει όλες τις ιδιότητες της πρωτεϊνης μεταξιού για ελαστικότητα και πρόγραμμα ενυδάτωσης και  θρέψης της επιδερμίδας.

Το ειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα εστιαστεί στην αποκλειστική, προσωπική σας φροντίδα, θα αξιοποιήσει τις ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού και του μεταξιού και θα σας χαρίσει την απόλυτη λύση για ένα ενυδατωμένο, απαλό και πάνω από όλα λαμπερό πρόσωπο.

Ένα εξειδικευμένο μασάζ προσώπου σε συνδυασμό με μία ειδική ενυδατική κρέμα, μία μοναδική συσφικτική και αναδομητική θεραπεία, ιδανική για τη σύγχρονη γυναίκα, η οποία θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας και θα τη προστατεύσει.

Κάθε Τρίτη Happy Day!

Ειδικές τιμές από 10% εώς 30%! Μας εμπιστεύεστε και σας ανταμείβουμε!