Θεραπείες Ματιών

Θεραπείες Ματιών

Ειδική φροντίδα για την ευαίσθητη αυτή περιοχή του προσώπου. Λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, βοηθάει στην αποσυμφόρηση της περιοχής από τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους.

Διάρκεια: 1 ώρα

Στο VOTRE BEAUTE κάνουμε εξειδικευμένες θεραπείες ματιών για να αντιμετωπίσουμε ρυτίδες, σακούλες, μαύρους κύκλους, όμως εξετάζουμε ταυτόχρονα τις αιτίες που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα και δίνουμε συμβουλές για την αντιμετώπισή του. Συστήνουμε εξειδικευμένα δραστικά προϊόντα για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών στο σπίτι.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εφαρμόζουμε (ανάλογα με την περίπτωση):

  • ηλεκτρομαγνητικά πεδία (για διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, οπότε αντιμετωπίζονται ρυτίδες και χαλάρωση στα βλέφαρα)
  • φωνοφόρεση, με εφαρμογή ειδικών διαλυμάτων με τη βοήθεια υπερήχων
  • FRACTIONAL RF, τεχνικές μεσοθεραπείας με χρήση ειδικής συσκευής όπου εγχύονται θεραπευτικά cocktails βιταμινών, συσφικτικών και αποσυμφορητικών παραγόντων
  • αποσυμφορητική χειρομάλαξη και δακτυλοπιέσεις σε σημεία ρεφλεξολογίας (για τη λεμφική παροχέτευση και αποκατάσταση των οιδημάτων) με χρήση αιθέριων ελαίων και κατάλληλα επιλεγμένων θεραπευτικών προϊόντων.